Frivilliga Radioorganisationen

FRO Norra Skåne

Välkommen till FRO Norra Skåne

signalist

Samband...!  Kan vi hjälpa dej?  Vi är ett gäng som är intresserade av samband och det oavsett om det gäller radio eller data.  Vår huvudsakliga verksamhet går ut på att utveckla våra medlemmar inför uppgifter till stöd för samhället. Förutom den sociala biten, eftersom vi har liknande intressen, rekryterar och utbildar vi sambandspersonal för befattningar i hemvärnets 48 & 49 bataljon och den civila krisberedskapen. Förbundets avdelningar medverkar även med personal och utrustning vid andra tillfällen då ett bra samband kan behövas för att förhindra skada eller rädda och skydda liv (exempelvis festivaler och tävlingar) under parollen "Radio, data och tele i samhällets tjänst".

Folk och Försvar - Rikskonferensen 2019

fof logo

Söndagen den 13 januari öppnades Folk och Försvars årliga rikskonferens i Sälen. Rikskonferensen ägde rum på Sälens Högfjällshotell, och samlade många deltagare och talare under tre dagar, för kunskapsspridning, samtal och debatt.
Du kan se alla seminarier live eller inspelat på FoF PLAY.

Enligt rapporter från Sälen så visade FRO upp sig med en komplett MOLOS-enhet och 3 käcka operatörer från vårt uppdrag med Svenska Kraftnät.  Även Bilkåren, FAK och Brukshundsklubben var på plats och visade upp sig.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök