Frivilliga Radioorganisationen

FRO Norra Skåne

FjoRtOn-bladet

Kontaktinformation

FRO Norra Skåne
c/o Alväng
Sunnanvindsgatan 14 i
262 42 Ängelholm
E-post: norra-skane@fro.se
Tel: 0705-283873

Välkommen till FRO Norra Skåne

signalist

Samband...!  Kan vi hjälpa dej?  Vi är ett gäng som är intresserade av samband och det oavsett om det gäller radio eller data.  Vår huvudsakliga verksamhet går ut på att utveckla våra medlemmar inför uppgifter till stöd för samhället. Förutom den sociala biten, eftersom vi har liknande intressen, rekryterar och utbildar vi sambandspersonal för befattningar i hemvärnets 48 & 49 bataljon och den civila krisberedskapen. Förbundets avdelningar medverkar även med personal och utrustning vid andra tillfällen då ett bra samband kan behövas för att förhindra skada eller rädda och skydda liv (exempelvis festivaler och tävlingar) under parollen "Radio, data och tele i samhällets tjänst".

FRO omvärldsbevakning: Hur skyddar vi valet 2018?

Seminarium i Almedalen. Direktsändning utlovad: 3 Juli 2018, klockan 13:15 - 14:45 (klicka på bilden) Streamad film
ValrorelseFolk och Försvar är på plats under Almedalsveckan i Visby för att sprida kunskap och generera debatt om aktuella frågor inom säkerhetspolitik, försvar och krisberedskap i Sverige och världen.

FRO omvärldsbevakning: Framtidens försvarsmakt

Seminarium i Almedalen. Direktsändning utlovad: 2 Juli 2018, klockan 15:00 - 16:00 (klicka på bilden) Streamad film
framtidens forsvarsmaktFolk och Försvar är på plats under Almedalsveckan i Visby för att sprida kunskap och generera debatt om aktuella frågor inom säkerhetspolitik, försvar och krisberedskap i Sverige och världen.

Ha en fin midsommar

önskar vi i FRO Norra Skåne...
StångresningFörsvarets stöd till vårt civila midsommarfirande. Upphovsrätten till bilden, som är väl spridd, gick inte att finna.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök