Frivilliga Radioorganisationen

FRO Norra Skåne

Om FRO Norra Skåne

kommunkartaxFRO är som riksorganisation uppdelad i förbund, FRO Norra Skåne är ett av dessa och som namnet antyder finns vi i den övre delen av Skåne län. Förbundet har sin verksamhet förlagd till någon av våra 2 avdelningar.
FRO Helsingborg - FRO Kristianstad

Är du nyfiken på oss så är det bara att komma på besök eller kontakta din närmsta avdelning för mer information.

Vi vill upplysa om att det pågår ett arbete med att skapa ett FRO Skåne där vårt förbund och FRO Malmöhus går samman till ett förbund. Det kommer inte att medföra några större förändringar utöver namnbyten på förbund/avdelningar. Detta beräknas ske under 2019-2020.

Kurser, föredrag och annat av engångskaraktär ser du i kalender och aktivitetsspalten till höger samt på Startsidan. Du måste vara inloggad för att kunna se detta. För att kunna logga in och ta del av all information måste du ha ett lösenord, och det skaffar du så här:
1. Klicka på länken Nytt/Glömt lösenord? under den gula inloggningsknappen till höger.
2. Bocka i rutan Nytt/Glömt lösenord.
3. Fyll i ditt användarnamn = ditt SL-nummer.
4. Fyll i den e-postadress du uppgav i medlemsansökan = den e-postadress som är registrerad i medlemsregistret.
5. Ett lösenord kommer att mailas till den e-postadressen.
6. Du har nu tillgång till hela fro.se och till din egen FRO-avdelning med diskussionsforum, dokumentation och nyheter för medlemmar.

Medlemsskap och medlemsavgift

Vill du bli medlem så är det en rätt så enkel sak... och du har 2 alternativ.
Du har ett sätt att göra det OnLine eller så skriver du ut vår blankett, fyller i och postar till adressen du hittar under "Kontaktinformation" en bit ner på vänster sida...

Angående medlemsavgiften...
För 2018 är den 260kr för en enskild person eller 390kr för hela familjen (ett hushåll).

Tänk på att att om det gäller flera i ett hushåll så måste alla ha ansökt om medlemskap genom att fylla i en blankett var. Medlemsavgiften kan därimot gärna betalas gemensamt.
Bankgiro: 543-8577   Mottagare: FRO Norra Skåne
Glöm inte att ange personnummer eller SL-nummer när du betalar.
Vi vill ha in medlemsavgiften senast 3 månader efter ansökan och gärna fortare. Anledning är att du inte kan vara med i viss verksamhet utan att ha det försäkringsskydd medlemsavgiften ger. 

För dej som redan är medlem så vill vi ha betalningen före den sista december. Utebliven betalning innebär att du avförs från medlemsregistret 2 månader senare dvs den 1 mars.

FRO Norra Skåne har en integritetspolicy, inkl en förklarande bilaga, som beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter.
Dokumentet håller på att revideras med anledning av bland annat GDPR och justeras fortlöpande.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök